Vastuullisuus ja yhteistyökumppanit

Vastuullisuus ja yhteistyökumppanit

Pidämme yllä avointa vuoropuhelua yhteistyökumppaneidemme kanssa. Vuodesta 2004 olemme säännöllisesti keränneet kaikilta kumppaneiltamme anonyymisti palautetta. Sen perusteella olemme kehittäneet ja parantaneet omaa toimintaamme. Edellytämme kaikilta kumppaneiltamme myös avointa, läpinäkyvää ja vastuullista yritystoimintaa.


Oppilaitosyhteistyö

Haluamme olla työssäoppimisen edelläkävijä. Teemme yhteistyötä 19 alan oppilaitoksen kanssa. Kehitämme myös aktiivisesti kummiluokkatoimintaa yhdessä oppilaitosten ja opettajien kanssa. 

Työssäoppijoita ohjaavat kaikissa yksiköissämme koulutetut työpaikkaohjaajat, ja tarjoamme työssäoppijoille omat henkilöstöedut.  Pääkaupunkiseudun ulkopuolelta tuleville työssäoppijoille tarjoamme ilmaisen kalustetun asunnon. 

Kutsumme oppilaitoskumppaniemme opettajat säännöllisesti keskustelemaan koulutuksen ja työssäoppimisen kehittämisestä. Näin saamme välitettyä elinkeinomme kuulumiset, tarpeet ja toiveet suoraan oppilaitoksiin. Osallistumme mielellämme myös erilaisiin opinnäytetöihin ja kehittämishankkeisiin.


Luottamustoimet

MaRa ry:n tutkimusvaliokunta (Jenni Keskinen, jäsen)
EK:n rahoitus- ja verotustyöryhmä (Heimo Keskinen, jäsen) 
EK:n yrittäjävaltuuskunta (Heimo Keskinen, jäsen)
Finnveran asiakasneuvosto (Heimo Keskinen, jäsen)
Stadin ammattiopiston neuvottelukunta (Nina Vaahtoranta, jäsen)
Haaga-Helia ammattikorkeakoulu Oy:n Haagan kampuksen neuvottelukunta (Jenni Keskinen, jäsen)