REKISTERISELOSTE

Rekisterinpitäjä

Ravintolakolmio Oy / Y-tunnus: 0909151-9
Haapaniemenkatu 7-9 b, 00530 Helsinki
Puh. 020 7424 200 / sähköposti: myyntipalvelu@ravintolakolmio.fi

 

Rekisteriasiat

Halutessanne lisätietoja rekisteristämme ja tietosuojakäytännöistämme: tietosuoja@ravintolakolmio.fi
Asiakaspalvelumme vastaa viimeistään kahden arkipäivän kuluessa rekisteriä koskeviin kysymyksiin ja palautteisiin.

 

Rekisterin nimi

Ravintolakolmio Oy:n asiakas-, markkinointi- ja ajankohtaiskirjeemme tilanneiden rekisteri

 

Henkilötietojen käsittelyn tarkoitus

Käsittelyn tarkoituksena on asiakassuhteen hoitaminen, asiakkaan ja rekisterinpitäjän oikeuksien ja velvollisuuksien toteuttaminen sekä henkilötietolain mukainen henkilötietojen käsittely verkkopalveluihin liittyviin tarkoituksiin ja tutkimustoimintaan, rekisterinpitäjän ja/tai sen yhteistyökumppaneiden mainonnan ja/tai suoramarkkinoinnin suuntaaminen asiakastietojen perusteella rekisterinpitäjän viestimien ja palvelujen kautta luovuttamatta henkilötietoja ulkopuoliselle taholle.

 

Henkilötietojen säilytysaika

Henkilötietoja säilytetään tarvittavan ajan.

 

Rekisterin tietosisältö

Rekisteri voi sisältää seuraavia tietoja asiakkaista:
– Nimi
– Sähköpostiosoite
– Matka- ja/tai muu puhelinnumero
– Osoitetiedot
– Organisaatio ja asema
– Organisaation osoitetiedot
– Yhteysloki

 

Rekisterin säännönmukaiset tietolähteet

Rekisteri koostetaan rekisterinpitäjän asiakastietojärjestelmästä, yleisesti saatavilla olevista internetlähteistä sekä mahdollisista muista julkisista lähteistä. Pääsääntöisesti osoitelähteet on eritelty, mikäli ne ovat muita kuin ensiksi mainittuja.

 

Säännönmukaiset tietojen luovutukset

Rekisteritietoja voidaan jakaa organisaation sisällä sekä tarvittaessa organisaation ja sen yhteistyökumppaneiden kesken. Rekisterinpitäjä ei luovuta asiakkaiden henkilötietoja ulkopuolisille, paitsi Suomen viranomaistoimien niin edellyttäessä. Tietoja ei siirretä EU:n ja ETA:n ulkopuolelle.

 

Tietojen tarkistaminen, korjaaminen ja poistaminen

Asiakkaalla on oikeus nähdä häntä itseään koskevat henkilötiedot sekä tarvittaessa korjauttaa virheelliset tiedot. Tietoja voidaan poistaa henkilön vaatimuksesta tai asiakassuhteen loppumisen vuoksi.
Tietojen tarkistamiseen, korjaamiseen ja poistamiseen liittyvät yhteydenotot: tietosuoja@ravintolakolmio.fi
Asiakaspalvelumme vastaa viimeistään kahden arkipäivän kuluessa rekisteriä koskeviin kysymyksiin ja palautteisiin.

 

Rekisterin suojauksen periaatteet

Henkilötiedot säilytetään luottamuksellisina. Rekisterinpitäjän ja sen mahdollisten tietotekniikkakumppanien tietoverkko ja laitteisto, jolla rekisteri sijaitsee, on suojattu palomuurilla ja muilla tarvittavilla teknisillä toimenpiteillä