Ravintolakolmio-konserni on yli 45-vuotias perheyritys, jota luotsaa järjestyksessään jo toinen sukupolvi. Konserniin kuuluu 9 yksilöllistä ravintolaa Helsingissä, 50 kokous- ja juhlatilaa sekä cateringpalveluita tuottava yksikkö. Konserni työllistää kaikkiaan noin 100 henkeä.

Ravintolakolmio-konserni on tunnettu omaleimaisista, jopa klassikon maineen saaneista ruokaravintoloista Helsingissä. Jokainen ravintola on yksilöllinen ja persoonallinen – aina ruokalistaa, klassikkoannoksiaan sekä eri sesonkeihin pohjautuvia teemaviikkoja myöten. Ravintolakolmion monipuolisesta tarjonnasta löytyy aina sopiva vaihtoehto niin yksityis- kuin yritysasiakkaille sekä isoihin että pienempiin tapahtumiin ja tilaisuuksiin.

Työnantajana Ravintolakolmio-konserni tunnetaan kattavista työsuhde-eduista sekä hyvistä etenemismahdollisuuksista. Yhteistyö ravintola-alan oppilaitosten kanssa on tiivistä, mikä mahdollistaa vuodessa lähes 100 tulevalle ravintola-alan ammattilaiselle hyödyllisen työssäoppimisjakson opiskelun ohessa.

Konsernin vahvaa osaamista täydentävät keskeiset avainhenkilöt, jotka ovat tiiviisti mukana kehittämässä ravintolatoimintaa yhdessä Jenni ja Joonas Keskisen kanssa. 

Ravintolakolmio on yli neljässä vuosikymmenessä kasvanut merkittäväksi toimijaksi Suomen ravintolamaailmassa. Kasvusta ja matkan varrella koetuista muutoksista huolimatta perheyrityksen alkuperäiset arvot näkyvät ja tuntuvat edelleen ja leimaavat vahvasti toimintaa suhteessa asiakkaisiin, henkilökuntaan kuin yhteistyökumppaneihinkin. Kiitos, että sinäkin olet mukana tällä yhteisellä matkalla.